Kismama fotózás

Kismama fotózásról


a meghitt együttlét pillanatai...

Mi a legalkalmasabb időszak a kismama fotózásra?

Mindenkinek más és más az alakja a várandóság alatt. Első babánál én azt szoktam kérni, hogy a 30. hét legyen betöltve. Mert akkor már úgy is látszik a pocak, amikor az oldaladra, esetleg a hátadra fekszel. Fontos, hogy akkor is szép kerek pocakunk maradjon.

2.3. babánál minden előbb szokott látszani. Illetve ha valami nagyon magas akkor is nehezebben kivehető a pocak, mint azoknál a kismamáknál akik alacsonyabbak. Én rád bízom, csak az utolsó percre nem érdemes hagyni, mert azért persze mindig megállunk pihenni, inni-enni de néha fárasztó is tud lenni…

Mivel készüljek mit vigyek magammal?

Én is számos kellékekkel rendelkezem: gyönyörű anyagok, selymek, sálak, különleges kiegészítők, egyedi dekoráció. Igyekszem mindig frissíteni a stúdió részleteit.

Te magad is nyugodtan készülhetsz egyedi ruhákkal. Van olyan , aki nem hoz magával a melltartón és a bugyin kívül semmit, és akkor is gyönyörű fotókat fogunk készíteni. Nyilván az én dolgaimat halsználva, de van olyan is aki kifejezettem ragaszkodik a saját kis holmijaihoz, én ennek is mindig nagyon örülök mert olyan meg csak neki lesz.

Kifejezettem szeretem az extra dolgokat, amit jelentenek számodra valamit: pl. a férjed ingje, egy tőle kapott csipkés body, a pici első ruhája, képe…stb.

Cipő sok esetben nem szokott kelleni, de ha Te szereted és van valami csini magassarkúd, akkor nem hagyd otthon.

Egy kérésem van: Melltartót, bugyit tegyél be. Lehetőleg feketét, fehéret és a testszínű is nagyon hasznos tud lenni. Pánt nélküli kifejezettem előnyös az anyagok alatt.

Ezen kívül egy egy olyan szettet, amiben össze tudsz öltözni a pároddal, hogy készíthessünk egy pár közös pillanatot.

Számomra nagyon fontos, hogy ez a nap rólad szóljon. Olyan hihetetlen jó érzés, amikor látom a kismamákat, hogy boldogok, mert eljöttek. Itt önbizalmat kapsz és én pedig ki fogom hozni a legszebb oldaladat a képeken.

Nem baj, ha nem voltál még fotózáson, bízhatsz  bennem mert csoda szépet fogunk alkotni együtt.

A stúdió fotózás

Itt rengeteg kellék áll rendelkezésünkre és a fényviszonyok mindig adottak, ha kevesebb a természetes fény akkor ott vannak a stúdióvakuk is.

A szeretnénk előtte/utána képeket készíteni akkor nagyon jó választás a stúdióm.

Itt helyben van a profi sminkes is akivel minden esetben együtt dolgozom.

Kinti helyszín vagy esetleg otthonodban

Az egy meghitt dolog, mert olyan csak neked van. Viszont kismama fotózás esetében még sokkal fontosabbak, hogy jó fények legyenek nálatok.

Külső helyszín: rét, patak stb. én mindenre nyitott vagyok, megbeszélés kérdése.

A fotózás időtartama

Itt minden a manótól függ, nehéz időt mondani de olyan 3 és 5 óra között szokott lenni. Minél kisebb a pici annál jobban tudunk vele haladni.

Profi smink

8.000Ft

A kismama fotózásnál szinte minden esetben szoktak sminket kérni, ez egy szuper lehetőség és a végeredmény gyönyörű. Szárazon hajakat is igazít, hajgöndörítés vagy kihúzás.

“Meghitt pillanatok egy különleges együttlétről…”